top of page

Over ons

Hoe het begon

_DSC0197_edited2.jpg

Aangenaam. Wij zijn Wim en Ron Bijma; broers en oprichters van FruitSAP. In juni 2019 besloten we dat het tijd werd om wat te doen met onze passie. Deze passie kent zijn oorsprong in onze groentetuin. Als liefhebbers van gezond en vers eten kweekten we verschillende groenten en experimenteerden we met het verwerken ervan voor vrienden en familie. Deze passie is de basis van ons bedrijf en willen we graag inzetten om fruittelers van overheerlijke producten te voorzien. 

Wat maakt FruitSAP zo bijzonder?

Als specialist in het verwerken van groente en fruit is FruitSAP misschien niet uniek. Maar wel in de manier waarop! We verwerken uw fruit op ambachtelijke wijze en zorgen ervoor dat de kwaliteit ervan blijft behouden. Daarnaast staan eerlijkheid en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. We benaderen onze klanten op een persoonlijke manier om een vertrouwde relatie op te bouwen. Zo weet u zeker dat uw groente en fruit in goede handen is. 

Unieke "SAPwagen"

Sinds 2021 werken we op een unieke wijze met onze eigen mobiele "SAPwagen". Hiermee kunnen we naar diverse plekken afreizen om op locatie het fruit te persen. Onze standplaats is in Kollum maar gedurende het hoofd seizoen zullen we regelmatig op andere locaties in Noord-Nederland staan met de wagen om fruit te verwerken. Wellicht heeft u ook een geschikte locatie en vindt u het leuk dat we bij u langskomen? Neem gerust contact met ons op!

bottom of page